kontakt

Telefon: +36 70 629 0976

E-mail: turnebusz@gmail.com

 

A Turnébusz.hu nem más, mint a hazai és nemzetközi zenei élet képviselőinek kedvelt útitársa és legnagyobb szövetségese 1998 óta.

A hazai művészek, fellépő csoportok, színtársulatok és teljes apparátusuk utaztatásán túl, fő profilunk a Magyarországra látogató fellépők, illetve kísérő személyzetük szállítása.


Vállalkozásunk minden egyes tagja teljes mértékben tisztában van azzal, hogy egy fárasztó utazást követően egy idegen környezetben a legnagyobb kincs az, ha a zenészek azonnal szövetségeseket találnak itt tartózkodásuk idejére. 


Legyen szó egy előre felvett hotel szoba kulcsáról vagy váratlanul felmerülő helyszíni szervezési feladatokról, tudjuk, hogy minden apró kívánság megoldása a program sikerének és színvonalának egyik fontos tényezője.  Ezért egészen az érkezéstől fogva – valójában már azt megelőzően is – lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy vendégeink, valamint az őket fogadó fesztiválok és koncerthelyszínek válláról levegyünk az utazással-utaztatással járó terhek nagy részét. Lényegében személyzetünk tagjai a zenei szcéna újra értelmezett au pair-jei.


Mindezeket természetesen professzionális szinten, minden részletre kiterjedő figyelemmel és tapasztalt szakemberek közreműködésével végezzük nap, mint nap. Sikerünk egyik titka jól képzett, idegen nyelveket beszélő csapatunk, akik rutinos turnémenedzserek, sofőrök, hangmérnökök, fénytechnikusok és roadok összeszokott társasága, valamint nem mellékesen az, ahogy a turnéztatásról mindannyian egy személyben gondolkodunk.


Számunkra az a legnagyobb elismerés, ha a művészek jó szájízzel és kellemes emlékekkel távoznak hazánkból! Erre pedig tökéletes bizonyíték széles referenciánk, valamint a felbukkanásunkat rendszeresen kísérő kisimult arcok.


Természetesen szolgáltatásaink elérhetőek egyéb vállalkozások és magánszemélyek számára is!

Üdvözlettel,
A Turnébusz.hu csapat

 

Fotok